pin automaat draagbaar

De verschillende soorten pinapparaten

Maak je de keuze om een betaalautomaat te huren of te kopen voor je bedrijf dan zijn er meerdere keuzes die men kan kiezen. Het is echt zo dat iedere pinapparaat bepaalde voordelen en nadelen heeft. In dit artikel laten wij joude belangrijkste soorten pinapparaten zien van dit moment:
pin automaat draagbaarVaststaande pinapparaten – dit is een optie voor de bedrijven die hun apparaat willen gebruiken vanaf een vaste locatie in hun bedrijfspand. Door de terminal die vast zit aan een kabel zal je hem niet zo makkelijk kunnen verplaatsen voor de klant. Je kunt hem eenvoudig aansluiten op je telefoonlijn of op je breedbandnetwerk met behulp van een Ethernet-kabel.

Draagbare pinapparaten – dit hoeven we eigenlijk niet echt uit te leggen, het is namelijk wel aan de naam te zien. Je kunt de apparaten verbinden met Bluetooth, zodat je betalingen van tot wel 50 meter afstand van het basisstation kunt uitvoeren. Dankzij deze mogelijkheid van het draagbaar mobiel pinautomaat kan je het pinapparaat meenemen naar de klant. We zien dat deze optie voornamelijk gekozen wordt door de horecasector in Nederland.

Mobiele chip en PIN automaat – dit is waarschijnlijk de beste optie voor jouw bedrijf Deze betaalautomaten maken gebruik van een Simkaart om verbinding te maken met een mobiele netwerk dat beschikbaar is voor het verwerken van transacties. Doordat je hem veel makkelijker in je zak kunt steken is dit pinapparaat de beste aanwinst voor het bedrijf. Hij is zo klein dat je hem gewoon altijd bij je kunt steken.